Καλώς ήρθατε

a1

Η "ΠΙΝΔΟΣ ΞΥΛΟΝ Ο.Ε." δραστηριοποιείται στην επεξεργασία στρογγυλής ξυλείας και παραγωγή πριστής ξυλείας, καθώς και προϊόντων & υποπροϊόντων ξύλου.

a2Όραμα της εταιρείας αποτελεί, η καθιέρωσή της στην αγορά, κάνοντας συνώνυμο του ονόματός της την ποιότητα των προϊόντων, με σεβασμό στο περιβάλλον και πρωταρχικό στόχο την αειφόρο και βιώσιμη διαχείριση του δασικού αποθέματος, ικανοποιώντας παράλληλα τις απαιτήσεις των πελατών μας.


a3Η "ΠΙΝΔΟΣ ΞΥΛΟΝ Ο.Ε." δεσμεύεται για:

  • τη διαρκή επένδυση σε νέες τεχνολογίες,
  • την αναζήτηση νέων ευκαιριών και
  • την πλήρη, άμεση και συστηματική κάλυψη των δηλωμένων αναγκών των πελατών της.

Τα Νέα μας

Οι προπτυχιακοί Δασολόγοι του ΑΠΘ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας

Τη καθιερωμένη τους πλέον επίσκεψη, πραγματοποίησαν οι φοιτητές του 4ου έτους της Σχολής Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις της ΠΙΝΔΟΣ ΞΥΛΟΝ Ο.Ε., την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016.

Περισσότερα...

Επίσκεψη προπτυχιακών Δασολόγων στις εγκαταστάσεις της ΠΙΝΔΟΣ ΞΥΛΟΝ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015, η καθιερωμένη πλέον εκπαιδευτική επίσκεψη των τεταρτοετών φοιτητών του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Η ομάδα των φοιτητών στο πλαίσιο της θερινής πρακτικής

Περισσότερα...

Περιβαλλοντική Διαχείριση & Κοινωνική Ευθύνη

Περιβαλλοντική Διαχείρηση

Με την εγκατάσταση κι εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, η Εταιρεία δεσμεύεται αφενός μεν για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της...

περισσότερα >>

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Σε ιδιόκτητη έκταση 10.500,00 m2, που βρίσκεται στο Ρούσσο Καρδίτσας, η εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ ΞΥΛΟΝ Ο.Ε. έχει προχωρήσει στην ανέγερση ενός σύγχρονου και τεχνολογικά προηγμένου πριστηρίου ξυλείας, με έμφαση στις βασικές αρχές της βιοκλιματικής, διασφαλίζοντας στο μέγιστο βαθμό την ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Περισσότερα >>

 

Τεχνογνωσία

Τεχνογνωσία

Ο όρος πριστή ξυλεία συμπεριλαμβάνει όλα τα ορθογώνια πρίσματα ξύλου σε διάφορες διατομές και μήκη,

περισσότερα >>